Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read this blog.

fredag 30 november 2007

Vi betalar för att bli utnyttjade


(Detta djur är ok att förgifta enligt miljökontoret)

Mikael W's blog läser jag en liten diskussion om politikernas roll i vårt samhälle och hittar då denna länk med citat som bara säger allt jag själv kommit fram till är sant. Samma gäller alla myndigheter förresten. Beviset hittar du här på min blog där kommunen har en policy när det gäller oss "vanliga" medborgare (läs: vi som betalar deras löner) och storföretagare, som alltså inte betalar kommunskatt. Här är länken jag fann på Mikaels sajt plus citat: http://www.heising.dk/content.asp?Id=258

"...the purpose of political life is to facilitate the decisions made on the ownership level: Decisions extending the ownership of resources, control over money currents and power. The politician's job is to make legislation which promotes it and - together with the media controllers - to create the public images making the populations believe it's to service them."..."the states are vacuum cleaners, transfering wealth from the bottom to the top."

I kort kan jag nämna att vid min kontakt med kommunen fick jag först veta att något var förbjudet - om en privatperson låg bakom. Om det var storföretaget så las locket på ganska omedelbart. Kommunen tog då kontakt med företaget, fick lugnande besked och vips var verkligheten inget problem längre. Hade en privatperson gjort det jag beskrev skulle de höra av sig till vederbörande, troligvis också göra en OANMÄLD inspektion och personen hade fått rätta sig efter lagen. Företaget behövde INTE rätta sig, fick över en månads tid på sig att förbereda eventuella undanröjningar av brister i deras hantering innan inspektionen, som skedde SAMMA dag som ytterligare förändringar utfördes (helt klart under LEDNING av inspektören) som sedan rapporterade in att dessa nya förändringar ALLTID varit på plats. Detta trots fotobevis före inspektionen att så inte var fallet. Allt detta var för mig ett personligt bevis på att kommunen inte arbetar åt de som betalar deras löner, utan åt makten. Och samma gäller de politiker, som officiellt är "folkvalda". De styr i sin tur kommunen mot att lyda och skydda makten till varje pris.

En metod är just att demonisera och misskreditera PRIVATPERSONER. Nyligen skickade de personer jag skriver om, framförallt tycks Maria på Hälsokontoret vara handläggaren av detta "ärende", ut en totalt OANMÄLD inspektion till en privatperson, som haft oförskämdheten att tycka för mycket om djur. I Marias uttalande tycktes det som om det var helt rätt och riktigt att tränga sig in i privata hem och kränka denna fina människas integritet - för vad? Mord? Djurmisshandel? Nej, varken det ena eller det andra. Hon tyckte för mycket om - katter!!!! Så hennes katter hade fått för många ungar de senaste åren. Tydligen skaffade hon sin första katt 2001 och trots steriliseringar hade somliga lyckats para sig och djurvän som hon alltså var tog hon hand om alla. Hon verkar i mina ögon vara en underbar person. Men Maria målar upp henne som en tokig tant och att det luktade illa i huset. Har någon haft kattungar och många katter inne vet man att det luktar varje gång någon går på pottan och innan ungarna blivit rumsrena kan både den ena och andra olyckan vara framme. Så illaluktande lukt hemma i någons PRIVATA hem är av mycket stor vikt och samhällsfara för Växjö kommun och invånare...

Alltså, jag tror inte det. Jag bryr mig inte om andra har 1000 katter hemma, eller marsvin, hundar, hästar, grisar eller små grå aliens, utifall de sköter dem, ger dem mat och kärlek. Och inte en enda av hennes katter var misskött. Men kommunen tog de flesta ifrån henne och gav henne en enda vecka att hitta nya hem till hennes älsklingar - annars skulle kommunen avliva dem. Behövs mer bevis på deras satanism? De anklagar oss privatpersoner för grymheter, när det är de själva och ingen annan som arbetar för ondskan. Jag skulle vilja komma hem till deras hem och avliva deras husdjur (eller åtminstone påstå att jag gjort det, eftersom det inte är deras djurs fel att deras hussar och mattar är psykopater). Om ett företag har 1000 djur och bryter alla möjliga regler om djurhållning brukar de knappast möta denna beslutsamhet och handlingskraft. Nej, då dras ärendet ut i långbänk och naturligtvis (om företaget är stort nog att betyda något maktmässigt) får det alla chanser att rätta sina fel så de åtminstone på PAPPERET följer lagen. Om de sen torterar, misshandlar och vansköter sina djur bryr sig definitivt INTE kommunen eller våra politiker om. Då tittar de bort och spelar gulliga. Visslar en ton och fattar ingenting. För storföretagare luktar inte illa och är inte "knasiga" gamla tanter. De är seriösa och FINA!!!! Bäst att du fattar det om du vill leva lyckligt i vår verklighetsbubbla.

Någon skrev att om en intelligent ras kom hit från en högre civilisation från en annan del av universum skulle dessa besökare tro vi var spritt språngande galna. Nåväl, jag är född här på planeten och jag VET att den här världen är galen. Sen kan man ju diskutera om det är för att jag egentligen kommer från en mer ogalen del av universum från början eller inte, men jag bryr mig faktiskt inte om sådana meningslösa resonemang. Jag är här och nu i denna värld och jag ser vad jag ser och det är sjukt. Att inte fler människor ser sjukan kan bara bero på att de blivit för smittade, för egentligen, om alla började tänka på saken, så gillar vi inte vad vi ser. Det är FEL! Lagar skyddar makten och används mot invånarna, folk behandlas olika beroende på varifrån de kommer, vilka de är/känner. Vi vet alla detta, men ändå låtsas de flesta som om kejsaren faktiskt har kläder på sig, trots att varje del av våra sinnen säger oss att han är spritt språngande NAKEN.

Ingis Erlingsdotter - Magnolia Lane