Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read this blog.

torsdag 8 november 2007

Skämtsamt om politik

USAs mellanösternpolitik äntligen förklarad... eller?


Lyssna och gapskratta - om du ser humorn i detta. Eller gråt för den delen, för de har kastat krut länge åt det håller. Precis som de gör överallt med sitt sk "bistånd". Vapen löser ju jättemycket svält och hunger, eller inte... Tvärtom är det anledningen det finns så mycket svält i världen - vapnen och striderna. Det är inte vår energikris, eftersom människan lärt sig leva av jorden utan el för länge sen. Ändå vore det trevligt om alla kunde få ha el och bo fint. Det vore inte en omöjlighet, men önskan att sluta slösa och dela med sig liksom inte infinner sig, eftersom alla tror de måste sluta använda bilen, elen och ha mindre grejer. Men bilen och elen finns ingen anledning alls att sluta med och har vi inte så in i helvete mycket skräp runt oss redan att vi alla bara vill spy?

Mindre skräp, mindre dålig el och färre skitbilar vore bättre. Bilar som går på ren energi var det länge sen det uppfanns. Energi som är oändlig och är helt gratis hittades redan på 1800-talet. Nej, jag tänker inte på de gröna alternativen nu heller, hur trevliga de än är. Och inte skulle jag ens snegla åt den helsjuka atomenergin. Att vår energi vi använder bara är en liten restprodukt av den riktiga energin, som bara ligger där och väntar på att skördas visste de redan då för länge, länge sen. Hur det skulle gå till försökte forskare som Tesla lista ut, så han blev avlurad sina uppfinningar och rättigheter över dem och så var hans saga slut. För inte kan vi ha folk som använder GRATIS energi och har det varmt och skönt, utan att blodsugare kan pressa oss på våra surt förvärvade slantar.

Så har världen sett ut och kommer fortsätta se ut om vi inte slår nävarna i alla runda bord och säger STOPP. Våra pengar vi tjänar ger vi alltså ifrån oss för att få sånt de kan skaffa gratis - om de bara ville - åt oss. Och pengarna vi lånar trycker de upp utan säkerhet och vi måste jobba ihjäl oss för att betala tillbaka dessa låtsaspengar flera gånger om. På alla sätt och vis de kunnat komma på - storfinansen - har de lurat oss och dubbellurat oss igenom tiderna. Vi är alla såna stora dumma idioter och de behöver inte följa en enda regel de satt upp för oss att följa. Vi måste betala höga räntor på de låtsaspengar vi lånar av dem, medan de ger skitränta för det vi lånar ut till dem. Samtidigt som de kan låna ut våra sparade pengar flera gånger om och få mängder av pengar tillbaka i form av räntor.

Få det att gå ihop vad gäller rättvisa om du kan. Rena svindeln. Så att sådana pengahungriga typer INTE skulle fiffla med själva grundformlerna för hur elektricitet fungerar och sponsra de utbildningsanstalter som vidareförmedlar deras falsifierade formler vore helt otypiskt dem. Nej, de bryr sig helt klart varken om etik eller massornas väl och ve. Så här sitter vi och skrattar när de pumpar vapen in i nationer och hetsar kristna mot "hedningar", muslimer mot "otrogna", judar mot... och så vidare. Huvudsaken är att alla lägre stående individer - vi som inte tycker det är coolt att luras och manipulera - bråkar och pekar finger mot varandra.

Ja, och under tiden vill de att vi jobbar åt dem och köper deras löjligt dyra produkter, de producerat för ingenting eller betalat arbetarna skitlöner för att tillverka. Och när det bli dags att dö, som villiga soldater eller civilister, vill de vi ska göra det precis som vi alltid gjort med ett stolt leende på läpparna eller med blodisande skräck i våra ådror. Kanske gillar de att se folk lida? De kanske inte ens själva är vad som kan kallas "folk"? Den teorin har ju ofta tagits fram och använts, t ex i filmer.

Ingis Erlingsdotter - Magnolia Lane