Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read this blog.

tisdag 29 maj 2007

Tankar om min Gröna Värld

När jag skapade mina första hemsidor för länge sedan var de allra första om sånt som fanns runt mig, mitt hem, familj, barn och husdjur. När jag sedan skulle sammanställa Vetteljus-portalsidan döpte jag hela den här typen av sidor till "min gröna värld" och de fick astrologiskt representeras av min Ascendent, mitt Yttre. I min Gröna Värld idag hittar du mina sidor om vårt hem, vänskap, familjen, alla fyra barnen och våra husdjur.

Min Ascendent finns i Vågens tecken, början av mitt "Första Hus". För någon som inte känner till astrologi betyder det hur jag handskas med min omvärld och hur jag uppfattas av andra människor. Vågen står för diplomati, harmoni, balans, skönhet och styrs av Venus. Venus är samma typ av gudom som Afrodite och Freja, men även jungfru Maria. Så jag har många barn, bor vackert, samt vill ha vänner jag kan ha en balanserad relation till, som inte stör min känsla för harmoni.

Min Ascendent ligger i en Stor Trigon med min Sol och min Saturnus, alla i Luft-tecken. De här tre punkterna bildar en jättetriangel i mitt horoskop, som samarbetar och påverkar hur andra ser mig och hur jag interagerar med nya människor. Kanske gör det att du ser i mitt yttre lättare vem jag är i mitt inre, dvs Sol-tvillingen, eller att tråkiga ansvarsfulla Saturnus blir tydligare för andra. Vad har allt det med min värld att göra? Naturligtvis för att det är jag som skapat de här sajterna i min gröna värld och då färgas de av hur jag byggt upp min värld omkring mig, min yttre presentation. Med Venus i en annan Stor Trigon med Jupiter och Neptunus i bara Vatten-tecken blir intresset för barn och djur tydligare.

_____________________________________________________________

Magnolia Lane och Kompisklubben
På mina gröna sidor försöker jag visa precis så som jag ser på hela min livssituation i en fysisk realitet. Där finns hemmet med familj och husdjur, och lite vänner, men på min sida Magnolia Lane finns också döden, som en naturlig följd av livet. Där finns alla födelsedagar, högtider, årstider, sånt som är viktigt i en fysiskt värld med tiden som mått.

När någon dör kan de återgå till den skepnad de själva valt och lämna den nedbrutna fysiska kroppen bakom sig. I en dröm jag hade natten innan mormors begravning såg hon minst 30 år yngre ut och var full av liv, men ändå igenkännlig så jag kunde fråga henne det jag ville. Hon sa att hon hade bråttom bort och inte mycket tid. Jag bad henne vänta en stund, för hon har inte hunnit lära mig hennes favoritrecept än. Hon sa att de skulle jag vara tvungen att lära själv nu. Sen gav hon sig av, fylld av förväntan. Ett par månader senare frågade min mor om jag ville ha mormors kokböcker, utan att jag berättat för henne om "samtalet" jag och mormor haft.

När en annan kär person dog såg jag honom i en syn som en ung vacker blond man, medan jag låg och vilade mig. En "röst" berättade för mig att han var en ung man som hette "Daniel" och en massa annat om honom. Jag lyssnade, men förstod inte att det var "min" Daniel, för han var så ung. Efteråt fattade jag att det måste varit han. Han var nu just så vacker och underbar utanpå som hans odödliga själ var inuti. Jag skapade mailinggruppen Magnolia Lane i hans minne mars 2004 och den sidan blev sen huvudsida i min Gröna Värld. Daniel vurmade om en bättre värld och arbetade en stor del av sitt liv i tredje världen. Pga hans passion är det också vad Magnolia Lane symboliserar, en önskan att förstå världen och förbättra den.

En viktig aktivitet är att hitta bra artiklar eller video-filmer och dela. Jag delar med mig av min grafik och webdesign också och gör webbsidor vid födelsedagar, högtider, årstider och även rena minnessidor. Det låga intresset för gruppen kan vara för att de flesta inte orkar med världen. Om inte för vår egen skull, för våra barns skull, måste vi ta vårt ansvar och genomskåda spelet runt om oss. De som styr kan inte göra det de gör om vi inte ger vårt medgivande till det. Vi är många och de är få, därför är de så rädda att vi ska börja förstå världen och uppmuntrar alla former av verklighetsflykt.

Jag har en till mailinglista som heter Kompisklubben i min gröna värld. Den är till för alla föräldrar med barn, dvs yngre än 18 år, samt för deras barn. Jag har båda listorna öppna och vem vet - en dag kanske det börjar dyka upp människor av min sort och jag behöver inte vara så ensam mer. Jag menar, med över 6 miljarder människor verkar det nästan fantastiskt att det inte finns 30 personer som vill vara med på en lista. Kanske får jag väntar på att så sker tills besöksantalet ökar så de få tänkande och kännande personer som finns hittar till mig. Kanske blir det DU som gör det! Välkommen in i så fall - WELCOME TO MY WORLD!!!

Ingis World of .... Magnolia Lane